BETALEN

Momenteel kunt u op een aantal verschillende manieren bij Party and Favors betalen. Betaalt u met iDEAL, Afterpay of Paypal, dan wordt uw bestelling direct verwerkt. Hieronder vindt u meer informatie over onze betaalmogelijkheden.

1. Betalen via iDEAL (Telebankieren) 

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen bij Party and Favors. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt via iDEAL ook met Creditcard betalen.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar een inlogscherm van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag zal vervolgens direct van uw betaalrekening worden afgeschreven en wij ontvangen gelijk het bericht dat de bestelling is betaald.

2. AfterPay: Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via Afterpay.                    

AfterPay voert voor www.partyandfavors.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

3. Zelf overmaken via de bank

U kunt ook kiezen voor "vooruit betalen per bank". Bij deze betaalmethode betaalt u na het plaatsen van uw bestelling door zelf een overboeking te doen vanaf uw eigen bankrekening naar ons rekeningnummer. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail met uw bestellingsgegevens en factuurnummer.

U kunt het totaalbedrag vervolgens overboeken naar onderstaand rekeningnummer onder vermelding van het factuurnummer. Uw bestelling zal verzonden worden zodra het totaalbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Uiteraard ontvangt u een bericht van ons zodra de betaling is ontvangen en het pakketje wordt verzonden. De betaling dient binnen 5 werkdagen bij ons binnen te zijn. Daarna zullen wij de bestelling annuleren en de gereserveerde artikelen weer vrijgeven.

Rekeningnummer IBAN: NL33INGB0006019731

T.n.v.: Party and Favors 
Te: Amsterdam, Nederland 
O.v.v.: het factuurnummer

Betalen vanuit het buitenland
Betaalt u vanuit het buitenland dan heeft u de volgende gegevens nodig om een overboeking te doen:

IBAN: NL33INGB0006019731
BIC / SWIFT: INGBNL2A

Heeft u vragen over het betalen vanuit het buitenland, neem dan gerust even contact met ons op.

4. Via Paypal

Indien u kiest voor betalen via Paypal wordt u vanuit onze site doorgelinkt naar de inlogpagina van Paypal. Met uw inloggegevens kunt u hier inloggen en akkoord geven op de betaling. De betaling wordt dat direct verwerkt.

6. Betalen bij afhalen in Amsterdam

Wilt u uw bestellingen afhalen en ter plekke betalen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor kiezen voor de betaalwijze 'Betalen bij afhalen'. De verzendkosten worden dan automatisch verwijderd. In het opmerkingenveld kunt u aangeven wanneer u uw bestelling wilt afhalen. Wij nemen dan contact met u op om een afhaalafspraak te maken. Let op: wij beschikken niet over een pinautomaat of wisselgeld. Betalen kan daarom alleen contant en gepast.

7. Bancontant/ Sofortbanking 

Voor onze Belgische en Duitse klanten hebben wij ook de mogelijkheid om via Bancontant/ Sofortbanking te betalen. Deze betaalwijze wordt gefaciliteerd door Mollie.

Wilt u meer informatie over de bezorging van uw bestelling, kijk dan bij `Bezorgen`

© 2010 - 2024 Party and Favors | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel