ANNULEREN/ RETOURNEREN

Annuleren
Zolang een bestelling nog niet is verstuurd, kunt u deze altijd annuleren. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging direct te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen wij hierop in mindering brengen.

Retourneren/ ruilen
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om (zonder opgaaf van redenen) het product te retourneren, ingaande op de dag van bezorging. Als uitgangspunt hanteren wij de stempeldatum op de retourzending. Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Party and Favors zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten indien de artikelen in goede orde door ons zijn ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren (van de gehele of een deel van de bestelling) zijn voor uw eigen rekening. Wilt u een artikel ruilen dan zullen wij bij het verzenden van het nieuwe artikel wederom verzendkosten in rekening brengen.

Alle retouren dienen binnen 14 dagen na bezorging aan Party and Favors kenbaar te worden gemaakt. Dit kan door middel van het sturen van een email naar info@partyandfavors.nl. Vermeld hierin uw adres- en betaal gegevens, uw ordernummer, het product dat u wilt retourneren en de reden waarom. U ontvangt binnen 24 uur een ontvangstbevestiging. Ontvangt u deze niet, neemt u dan gelijk contact met ons op. Wilt u een artikel ruilen ivm een klacht, geef dan duidelijk aan wat de mankementen van het artikel zijn. Wij zullen dan zo snel mogelijk na ontvangst van uw klacht contact met u opnemen.

Let op: Het rekeningnummer voor het terugbetalen van een geretourneerde bestelling of artikel moet gelijk zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Party and Favors heeft gedaan.

Terugbetalingen zullen binnen maximaal 14 dagen worden verwerkt.

Ons retouradres is:

Party and Favors
Postbus 12633
1100 AP Amsterdam

 Voorwaarden

Artikelen dienen compleet en in onbeschadigde, ongeopende en originele verpakking te worden geretourneerd. Het pakket dient degelijk verpakt te worden zodat de artikelen niet kunnen beschadigen. Als artikelen toch beschadigen tijdens transport door onzorgvuldige verpakking, dan kunnen wij deze helaas niet aannemen of vergoeden.  Het pakket dient voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden. Onvoldoende gefrankeerde pakketten kunnen wij niet accepteren en sturen wij retour afzender.

 

© 2010 - 2018 Party and Favors | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel