ANNULEREN/ RETOURNEREN

Annuleren
Zolang een bestelling nog niet is verstuurd, kunt u deze altijd annuleren. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging direct te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. 

Retourneren/ ruilen
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om (zonder opgaaf van redenen) het product te retourneren, ingaande op de dag van bezorging. Als uitgangspunt hanteren wij de stempeldatum op de retourzending. Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Party and Favors zal de gehele aankoopsom, inclusief de door ons berekende verzendkosten, binnen 14 dagen  aan u terugstorten indien de artikelen in goede orde door ons zijn ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren (van de gehele of een deel van de bestelling) zijn voor uw eigen rekening. Wilt u een artikel ruilen dan zullen wij bij het verzenden van het nieuwe artikel wederom verzendkosten in rekening brengen.

Alle retouren dienen binnen 14 dagen na bezorging aan Party and Favors kenbaar te worden gemaakt. Dit kan door middel van het sturen van een email naar info@partyandfavors.nl. Vermeld hierin uw adres- en betaal gegevens, uw ordernummer, het product dat u wilt retourneren en de reden waarom. U ontvangt binnen 24 uur een ontvangstbevestiging. Ontvangt u deze niet, neemt u dan gelijk contact met ons op. Retouren die niet van te voren zijn gemeld en bevestigd door ons worden helaas niet geaccepteerd. Wilt u een artikel ruilen ivm een klacht, geef dan duidelijk aan wat de mankementen van het artikel zijn. Wij zullen dan zo snel mogelijk na ontvangst van uw klacht contact met u opnemen.

Ons retouradres is:

Party and Favors
Ethekwini 31

1103AW Amsterdam

 Voorwaarden

- Artikelen dienen compleet en in onbeschadigde, ongeopende en originele verpakking te worden geretourneerd.
Verkochte helium tanken kunnen in geen enkel geval worden geretourneerd omdat wij niet kunnen controleren of deze zijn gebruikt of niet.
- Retourzendingen dienen degelijk verpakt te worden zodat de artikelen niet kunnen beschadigen. Als artikelen toch beschadigen tijdens transport door onzorgvuldige verpakking, dan kunnen wij deze helaas niet aannemen of vergoeden.  
- De zending dient voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden. Onvoldoende gefrankeerde pakketten kunnen wij niet accepteren en sturen wij retour afzender. 
Vergoedingen voor een geretourneerde bestelling kunnen alleen overgemaakt worden op het rekeningnummer waarvan de betaling aan Party and Favors is gedaan. Hiervoor kan geen afwijkend rekeningnummer worden opgegeven.

 

© 2010 - 2024 Party and Favors | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel